6 Titel

zu den Filteroptionen
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    The formation and malleability of dietary habits

    a field experiment with low income families
    Belot, Michèle ; Berlin, Noémi ; James, Jonathan G. ; Skafida, Valeria ; Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit
    Elektronische Ressource, Bonn, Germany : IZA Institute of Labor Economics, February 2018
    [Online Ressource]
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    Incentives and children's dietary choices

    a field experiment in primary schools
    Belot, Michèle ; James, Jonathan G. ; Nolen, Patrick
    Bonn : IZA, 2015
    [Online Ressource]
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    Facilitating healthy dietary habits

    an experiment with a low income population
    Belot, Michèle ; James, Jonathan G. ; Spiteri, Jonathan ; Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit
    Elektronische Ressource, Bonn, Germany : IZA Institute of Labor Economics, October 2019
    [Online Ressource]
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    Stress and food preferences: a lab experiment with low-SES mothers

    Belot, Michèle ; James, Jonathan G. ; Vecchi, Martina ; Vitt, Nicolai ; Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit
    Elektronische Ressource, Bonn, Germany : IZA Institute of Labor Economics, October 2019
    [Online Ressource]
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    Love thy neighbour? Brexit and hate crime

    Carr, Joel ; Clifton-Sprigg, Joanna ; James, Jonathan G. ; Vujić, Sunčica ; Forschungsinstitut zur Zukunft der Arbeit
    Elektronische Ressource, Bonn, Germany : IZA Institute of Labor Economics, November 2020
    [Online Ressource]
  •  Das Dokument ist öffentlich zugänglich im Rahmen des deutschen Urheberrechts.

    The cost of binge drinking

    Francesconi, Marco ; James, Jonathan G.
    Bonn : IZA, 2015
    [Online Ressource]